-

Gözden kaçırmayın

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, halkın yoğun ilgisiyle Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, halkın yoğun ilgisiyle "hayırlı olsun" ziyaretlerine devam ediyor.

Ünye ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki Şuayip Güneş, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen hafızlık yarışmasında birinci oldu. Yarışma, hafızlık geleneğinin yaşatılması ve önceki hafızlık eğitimi almış kişilerin bilgilerini tazelemeleri amacıyla yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu tarafından düzenlenen yarışmada, Diyanet İşleri Başkanlığında çalışmayan ve daha önce de çalışmamış vatandaşlar hünerlerini sergiledi.

19 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yarışmaya Ünye ilçesinden katılan Şuayip Güneş, hafızlıkta gösterdiği yüksek performansla jürinin takdirini kazanarak birinci oldu. İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, Şuayip Güneş'i makamında ağırlayarak hafızlığını koruyarak elde ettiği başarı dolayısıyla teşekkür belgesiyle onurlandırdı.

Şuayip Güneş'in bu başarısı, yaşına rağmen gösterdiği çaba ve hafızlık alanındaki başarısıyla ilçede bir örnek kişi haline gelmesine yol açtı. Yarışma, hafızlık geleneğinin farklı yaş gruplarına hitap ederek gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir rol oynuyor.

#ŞuayipGüneş #hafızlık #başarı #Ünye #DiyanetİşleriBaşkanlığı #MushaflarıİncelemeveKıraatKurulu #gelenek #yarışma #bilgi #çaba