-

Gözden kaçırmayın

"Fatsa Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Sıfır Atık Eğitimi Projesi Yürütüyor"

Kaymakam Erkan Karahan, Ramazan Bayramı öncesinde Ordu Şehitliği'nde düzenlenen programa katıldı. Programda, şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi ve şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek karanfiller bırakıldı.

Şehitlikteki programın ardından Kaymakam Karahan, Vali Muammer EROL ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Polis Şehit Aileleri ve Malul Gazileri Derneği'ni ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, dernek başkanları ve aziz şehitlerimizin aileleri ile kahraman gazilerimizin Ramazan Bayramını kutladı.

Kaymakam Erkan Karahan, Valilik himayesinde düzenlenen Ramazan Bayramı Ordu Kent Bayramlaşmasına katıldı. Bu etkinlikte, Vali Muammer Erol, il protokolü ve diğer hemşehrileri ile bayramlaşma fırsatı buldu. Kent bayramlaşmasının ardından Karahan, Şehidimiz Yakup Arslan'ın ailesini ve Gazimiz Emrah Kılıç'ı ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Onlar, vatanımız için canlarını tereddüt etmeden veren kahramanlardır.

Kaymakam Erkan Karahan, Ramazan Bayramı dolayısıyla Altınordu Polis Merkezi ve Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapan emniyet personelinin bayramını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi. Daha sonra Karahan, Altınordu İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Yol Kontrol Uygulama noktasını ziyaret ederek, burada görev yapan Jandarma personelinin bayramını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.