-

Gözden kaçırmayın

"Fatsa Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Sıfır Atık Eğitimi Projesi Yürütüyor"

Türk Polis Teşkilatı, yaklaşık 200 yıldır ülkemizin birlik ve beraberliğini, halkımızın huzur ve güvenini, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Bugün, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 78. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Devletimiz için önemli bir unsuru olan Emniyet Teşkilatımız, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin sağlanması, hukukun işlemesi ve insan haklarının korunması gibi görevlerini fedakarca yerine getirmektedir. Kanunların gücüne ve halkımızın desteğine dayanan Polis Teşkilatımız, bugünün güçlü Türkiye'sinde sahip olduğu teknik imkanlar ve donanımının yanı sıra dürüst, özverili ve yardımsever tutumuyla da milletimizin sevgisini ve saygısını kazanmış, saygın bir kurum olarak üstün başarılar elde etmektedir. Polis Teşkilatımız, suçluları adalete teslim etmek, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, asayişi temin etmek için geçmişte olduğu gibi günümüzde de fedakarca görev yapmaktadır. Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümünde, vatan savunmasında ve görev başında şehit düşen polislerimizi saygıyla anıyor, gazilerimize minnet duyuyoruz. İlçemizde görev yapan emniyet güçlerimiz başta olmak üzere tüm polislerimize, kamu düzeninin sağlanması ve korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin devamlılığı için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler geçirmelerini temenni ediyoruz.

#TürkPolis#güvenlik#huzur#özveri#fedakarlık#emniyet#milletehizmet#minnettarlık#polisteşkilatı#başarı#görev#gaziler#şehitler#gününüzaydınolsun#teşekkürler#birlikveberaberlik