-

Gözden kaçırmayın

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, halkın yoğun ilgisiyle Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, halkın yoğun ilgisiyle "hayırlı olsun" ziyaretlerine devam ediyor.

Altınordu Belediye Meclisi'nin yeni dönem ilk toplantısı, Başkan Ulaş Tepe liderliğinde verimli bir şekilde gerçekleştirildi. Başkan Tepe'nin göreve başlamasının ardından yapılan toplantıda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından çalışmalara başlandı.

Başkan Tepe'nin açılış konuşmasında, Altınordu'ya hizmetin daha yoğun bir şekilde devam edeceği vurgulandı. Tepe, hizmet odaklı çalışmaların ve proje hayata geçirmenin önemini vurgulayarak, herkes için yaşanabilir bir kent oluşturma, şeffaflık ve eşitlik ilkeleri doğrultusunda görevlerini yerine getireceklerini belirtti.

Toplantıda, 14 gündem maddesi ele alınarak karara bağlandı. Başkan vekilleri ve komisyon üyeleri de seçildi. Hasan Karamustafaoğlu 1. Başkan Vekili, Yelda Dalak 2. Başkan Vekili, Buse Aydın ve Davut Çağan Yılmaz Meclis Katiplikleri, Hamdi Salih Kalyoncu, Bahadır Baş ve Bayram Yazan ise Encümen Üyeliklerine getirildi.

Komisyon üyeleri için yapılan seçimlerde, farklı görevlendirmelerle meclisin çalışma grupları ve komiteleri oluşturuldu. Oluşturulan komiteler arasında imar, plan ve bütçe, hukuk, numarataj - tarife ve mali, sosyal ve kültürel işler, kadın aile ve çocuk, gençlik ve spor, sağlık ve sosyal hizmetler, Avrupa Birliği ve dış ilişkiler, çevre, iklim krizi ile mücadele, afetlere hazırlık ve dirençli kentler, hayvan hakları, akıllı kent ve bilgi teknolojileri gibi konular yer alıyor.

Başkan Tepe, alınan kararların ve oluşturulan komisyonların şehir ve halk yararına olmasını umduğunu ifade ederek, meclis üyelerine ve komisyon görevlilerine başarılar diledi. Uyum içerisinde çalışacaklarının altını çizen Tepe, bu yeni dönemin Altınordu için verimli geçmesini temenni etti.

#AltınorduBelediyeMeclisi #UlaşTepe #Hizmet #Şeffaflık #Eşitlik #Görev #Karar #Komisyon #ÇalışmaGrubu #Komiteler #YaşanabilirKent #Altınordu