-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yokTokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve ciddi hasar yok

AK Parti Ordu Milletvekili Avukat Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in 31 Mart yerel seçimlerinde halkın yoğun desteğiyle tekrar seçildiğini ve başkanlık mazbatasını parti üyeleriyle birlikte teslim aldıklarını duyurdu. Hamarat, Ordu'nun geleceği için ayrım gözetmeden çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Hamarat, seçim sürecinde yaşanan hukuki mücadelelere de değindi ve Ordu halkının iradesine karşı konulan engellere rağmen sükûnetle bu süreci güvenle atlattıklarını belirtti. Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim sonuçlarının onaylanmasının manipülasyon girişimlerini boşa çıkardığını ifade eden Hamarat, geçmiş dönemde olduğu gibi bu süreçte de Ordu ve halkına durmaksızın hizmet etme sözü verdi.

Hamarat, Ordu'nun Türkiye'nin güçlü oyuncularından biri olma yolunda ilerleyeceğine olan inancını vurgulayarak, kalkınma ve gelişme adına atılan adımların devam edeceğine dikkat çekti.

#AKPartiOrdu #MustafaHamarat #OrduBüyükşehirBelediyeBaşkanı #31MartYerelSeçimleri #OrduHalkı #HizmetEtmeSözü #YüksekSeçimKurulu #OrduGelişiyor #Kalkınma