-

Gözden kaçırmayın

Ordu, Türkiye Yıldızlar Halter Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak genç haltercilerin yeteneklerini sergiliyor.Ordu, Türkiye Yıldızlar Halter Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak genç haltercilerin yeteneklerini sergiliyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Voleybol İl Temsilciliği ile iş birliği yaparak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir voleybol turnuvası düzenledi. "Evinin Sultanları" adı verilen turnuva, Altınordu Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Turnuvanın amacı, kadınlara yönelik sosyal aktiviteleri teşvik etmek ve kadınların sporda daha aktif bir rol üstlenmelerini desteklemekti. Bu etkinlik, kadınların spordaki ve toplumdaki başarılarını kutlamak amacıyla düzenlendi.

Turnuvaya, kamudaki çeşitli görevlerde çalışan personeller, sporcu ailelerinden veliler ve ev hanımları gibi kadınlar katıldı. Müsabakalar, sporun yanı sıra dayanışmayı ve topluluk ruhunu güçlendirmek amacıyla renkli bir şekilde gerçekleştirildi. "Sporda, evde, işte; Türk Kadını her yerde" sloganıyla, kadınların her alanında etkin olmalarına vurgu yapıldı.

Turnuvada, öne çıkan takımlara kupa ve madalyalar verildi. Kadınlar, rekabetçi ve eğlenceli bir ortamda hem birbirleriyle mücadele ettiler hem de Kadınlar Günü'nün anlamını ve önemini vurguladılar. Etkinliğe toplam beş takım ve elli iki sporcu kadın katıldı ve dereceye giren katılımcılar ödüllendirildi.