-

Gözden kaçırmayın

Bilim Camiasının Değerli İsmi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu AnılıyorBilim Camiasının Değerli İsmi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Anılıyor

Milli Savunma Üniversitesi'nin üst düzey yöneticileri, üniversitenin ilerlemesi ve disiplinlerarası iş birliği fırsatlarının geliştirilmesi amacıyla bir araya geldi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serdar Salman ve Dz. Alb. Esed Rustemov, Hava Harp Enstitüsü Müdürü Tümgeneral Yaşar Kadıoğlu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Erdoğan, Rektör Prof. Dr. Orhan Baş'ın ofisinde bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ana gündem maddeleri arasında eğitim kalitesinin artırılması, öğrenci faaliyetlerinin desteklenmesi ve kurum içi iş birliklerinin güçlendirilmesi yer aldı. Toplantı, her iki tarafın da ortak hedefleri ve projelerine dair vizyonunu paylaşmalarıyla sona erdi.

Bu ziyaret, Milli Savunma Üniversitesi'nin akademik ve sosyal gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan yöneticilerin karşılıklı iş birliği içinde olmalarının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

#MilliSavunmaÜniversitesi #eğitim #işbirliği #üniversiteyönetimi #öğrencifaaliyetleri #sosyalgelişim