-

Gözden kaçırmayın

"Fatsa Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Sıfır Atık Eğitimi Projesi Yürütüyor"

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde seçilen yeni muhtarlar için hizmet içi eğitim toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kaymakam Refiki Emre Konak, kurum amirleri, STK temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı. Bu toplantı Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarını Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Hafızoğlu, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Kaymakam Avni Kula yaptı. Toplantının devamında İlçe Nüfus Müdürü Murat Süsün tarafından eğitim amaçlı bilgilendirme sunumu yapıldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vedat Aydoğan ise "KOKARCA" ile mücadele konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Programın sonunda, muhtarlar tarafından gelen sorular kurum amirleri tarafından cevaplandı ve karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

#MuhtarlarEğitimde #HizmetiçiEğitim #MahalliİdarelerGenelSeçimi #MuhtarlarDerneği #FatsaBelediyesi #Kaymakamlık #BelediyeBaşkanı #STK #MahalleMuhtarı #Eğitim #Bilgilendirme #KOKARCA #Sorular #FikirAlışverişi